Странице

Avon kozmetika-fb stranica

недеља, 18. фебруар 2018.

Newin (B.U.,Dove,AvonMark)

Odavno nisam pisala postove ovog tipa a nakupilo mi se poprilican broj proizvoda koji su novi u mojoj kolekciji a na repertoaru za testiranje.Trenutno vam predstavljam tri proizvoda koji su mi privukli paznju:

♡Avon Mark Rain Washed nail enamel

Svetlo plava nijansa,podseca na nebo pred kisu ali neophodna su dva sloja da bi bila ta boja.Bocica je kockastog oblika i sadrzi 10ml laka.Dolazi u crnoj kutijici.Cena 229din










Ova boja je vrlo aktuelna pa je lepo da je uvrstite u svoju kolekciju.Iz Avona mozete poruciti u dosta boja.













♤B.U.bodycreme lemon&vanilla mousse.Kremasta kupka,vise mus.Mirisne note vanile i limuna da zacine hladnocu zime.Bocica je zanimljivog dizajna.Proizvod vredan paznje.Izuzetno kremast.Cena 250-299din.Velicina pakovanja 250ml.




















Dove anti-perspirant lepog mirisa koji podseca na kremu iz Dove kolekcije.Sadrzi 1/4 hidratantne kreme pa verujem da neguje kozu i cini je mekom nakon nanosenja.

Miris me je definitivno privukao na prvu loptu,a iskreno obozavam sve iz Dove kolekcije.

Za nekim 350 din dobijate 150ml sto je vrlo dobro,a necete se pokajati jer zaista uklanja neugodne mirise i prija kozi.Ne stvara iritacije.To je nesto sto sam zakljucila nakom nekoliko upotreba.

2 коментара:

  1. Post je dobar.Ali bi mogla još malo da se potrudiš oko fotografija, probaj da fotografišeš na dnevnom svetlu. To je samo moj savet <3
    Pratim te pa ako želiš uzvrati.

    ОдговориИзбриши
  2. Vazi,hvala ti naravno sve uzimam u obzir :-* ♡♡♡Hocu :-*

    ОдговориИзбриши