уторак, 17. јул 2018.

Bioten Scrub cream piling krema sa cesticama kajsije i meda

Od davnina se kajsija koristi u medicini zbog svojih lekovitih svojstva,posebno kostica kajsije koja sprecava razvoj celije raka,odrzava vitalnost i zdravlje.
Bioten objedinjuje naprednu tehnologiju i prirodne ekstrakte u cilju zdravije i cistije koze.

Rec je o piling skrab kremi koja cisti i uklanja mrtve celije koze i dubinski cisti pore.Sadrzi 100% ciste sastojce i cestice kajsije koje ciste kozu poput pilinga.Odrzava zdravu kozu a med joj daje vitalnost.

Dolazi u zuckastom pakovanju od 150ml .Pakovanje je prakticno i lako se dozira.Miris je nezan,prirodan i blag.Bioten koristi napredan hydro nutrient24 tehnologiju gde sprecava susenje koze i omogucava neznu i mekanu kozu.

Potvrdjujem jer nakon utrljavanja u kozu i ispiranja koza je neodoljivo mekana i cista.Sitne cestice blago "grebu"kozu i ciste je.Koza je mekana i lepa.

Skrab krema je namenjena kombinovanoj i normalnoj kozi.Mala kolicina je dovoljna za celu povrsinu lica.Koristi se 1-2x nedeljno.Ocena 10/10.

Biotenovi proizvodi su prirodni,lagani i pruzavaju prirodni balans kozi.Odusevljena sam.



Redovnom upotrebom sprecava pojavu mitisera i bubuljica,idealna za svako godisnje doba.Koza je lepa i negovana.







Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...