четвртак, 9. новембар 2017.

Balea losion sa bademovim uljem

Da li znate onaj osecaj kada neki kozmeticki proizvod toliko lepo mirise da zelite da ga naprosto pojedete.Takav proizvod upravo koristim a prestavlja fantaziju za sva cula.Kombinacija mirisa karamele,cokolade i pecenih lesnika u savrseno dizajniranom pakovanju.


Dolazi u braon pakovanju od 200ml i predivno mirise.Miris je na marula orah koji me podseca na lesnike iskreno.Pogodan je za sve tipove koze a posebno za suvu jer je na bazi 40%ulja badema i suncokreta.

U malim kolicinama se nanosi i ima veliko prekrivnu moc.Posebno je dobro nakon tusiranja kako bi ga koza jos brze absorbovala.Ostavlja savrseno meku kozu i probudicete se sa ovakvim osecajem i sutradan.
Dermatoloski testiran i siguran proizvod.

Uzivanje u svim culima .A miris na kozi ostaje duze vreme...Topla preporukaa . Limited edition je pakovanje tako da ga mozda necete naci u svakoj dm prodavnici.


среда, 8. новембар 2017.

Garnier NEO antiperspirant with soft flow circular diffuser

Garnier prednjaci u kvalitetu i inovacija proizvoda za negu lica,kose i pazuha.Njihovi dezadoransi su divni,sprecavaju neprijatne mirise,lako se koriste,dugotrajno stite i nezni su prema kozi.

Nesto novo sto me je potpuno zacaralo i bukvalno sam kupila zbog bocice koja je tako zanimljiva je Garnier Neo dezadorans sa okruglim difuzerom (rasprsivacem) koji jednako rasprsuje po pazuhu.To je jedini dezadorans sa ovakvim novitetom.Pruza divan miris kao sveze posteljine.
Karakteristike:

-dolazi u 5 varijante,ja imam plavi Soft Cotton
-dolaze u bocici od 150ml
-bez alkohola su,na bazi pantenola koji neguje kozu
-divni miris svezine
-koza je mekana i zasticena od neprijatnih mirisa
 Testirala sam ga posle brijanja ,odmah sam naprskala i nije bilo peckanja ,jer je bez alkohola.Pantenol je aktivni sastojak koji neguje kozu.Jedan zdraviji dezadorans je konacno dostupan .

Koza je mekana,divno mirise i nema neugodnih mirisa do sledeceg tusiranja.Jedan dan savrsene zastite 24h ,u sta sam se uverila.48h pise verovatno da je tacno ali se tusiram svaki dan pa to nisam isprobala.Pri koriscenju udaljiti dezadorans i onda prskati,da ne bi ostajali beli tragovi.

Proizvod je cista desetka,ma 10+.A miris je nezan kao letnji povetarac.A koza mekana kao pamuk .:-) 😊😊😊 Predivan proizvod i sve moje preporuke

уторак, 7. новембар 2017.

Avon Mark Lip Lacquer tecni mat ruz

Nova inovacija nam dolazi iz kompanije Avon.Rec je o mat tecnim ruzevima ili sjajnim.Obe varijante dolaze u 5 boja.Bilo da izaberete sjajne ili mat necete pogresiti jer dolaze u jako lepom pakovanju sa crnim zatvaracem.


Pakovanje je 7ml,sto je neka standardna kolicina.Ako odaberete mat zatvarac je mat a sjajni ruz ima zatvarac sa odsjajem.Danas vam predstavljam TKO nijansu,neka
roze,lila nijansa.Ova roze mi je omiljena i tamno crvena Passion it nijansa.Obe imaju mat crni zatvarac jer su mat nijanse.Pakovanje je cetvrtasto,bas je divno.

Karakteristike proizvodjaca:
-traju satima
-mat boja koja se ne susi
-intenzivne boje
-precizno nanosenje
-cetkica u vidu dijamanta sa lakse nanosenje

Malo neobicno da se boja ne susi,pa znaci da ce vam ostajati na casi ako pijete nesto nije kao kod standardnih mat ruzeva.Druga stvar boje su lepe,jarkih boja.Trajnost nije kao kod drugih ruzeva ali opet sve u svemu solidna.Miris je vockast to me je odusevilo.

Ukoliko zelite izracitu preciznost koristite olovku pre nanosenja ruza,posto cetkica nije perfektno precizna.Mozda sam ipak ocekivala vise od ovog ruza. Izgled ruza (slika) na usnama.
                   
             

Boje su super,pigmentacija i intenzivnost na visokom nivou
ali opet trajnost bi mogla biti veca. Moja ocena je 7/10.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...