субота, 4. новембар 2017.

Balea Dusche & shampoo Traumtarzerin

Novo osvezavajuce zadovoljstvo u slatkom roze pakovanju s balerinama dolazi iz Dm-a.Rec je o kupki i samponu 2u1 pakovanju,namenjenu mladoj kozi koja zahteva posebnu negu .Miris je divan nesto poput tresnje i visnje,ako se secate onih bombona iz Marba,od visnje tu su negde s mirisom.

Dolazi u pakovanju od 300ml,gelaste strukture i pogodno i za vegane.Dermatoloski testirano.Roze pollopca s malim otvorom pa ce vam dugo trajati.
Extra blaga formula ucinice da se osecate kao princeza iz bajke ili bar na tren pobegnete u zemlju snova
Ja sam osoba koja obozava nove stvari pa volim i kupke da menjam i uzivam u raznim mirisima.Ovaj je bele boje,lepo peni i ostavlja mirisnu i neznu kozu.Miris savrsen za sanjare i one koje vole igru i ples.Savrsen kao zemlja iz snova i nezan za svaku malu devojcicu ...Ali moze i za nas "malo"vece.

среда, 1. новембар 2017.

Essence Long Lasting matte lipgloss

Trenutno sam fascinirana brendom Essence,koristila sam ga i dok sam isla u srednju skolu i sadaPre nekoliko meseci sam pocela opet i nakupovala nekoliko stvarcica,medju kojim i ovaj tecni ruz..Ne samo da pariraju svetskim trendovima,vec su im kolekcije toliko divne i kvalitetne,
jos su im i pristupacne cene.

In the moment i am faschinating with Essence makeup collection,which i had used in high school and one month ago i bought new lipgloss mattee.Essence company made high-quality makeup products whick are compared with newin makeup trends.The most beautiful is new metalic collection of nailpolish and lispglosses.So gorgeous makeup with low prices.

Ruzeve i maskare sam vec koristila a sada sam uzela mat ruz.Trenutno imaju divnu metalik kolekciju s lakovima i ruzevima ,koja oduzima dah.

Lipsticks and maskaras i have used but now am using  this beautiful matte lipgloss.
 
Kao sto vidite to je neka ovalna bocica,u bordo nijansi sa crnim mat zatvaracem.

It comes in elegant package with black matte zipper.

Neodoljivo kremast ruz,divnog cokoladnog mirisa.Tako divna crvena boja kao najdivnija crvena ruza.Zanemarite cirkone na zatvaracu,moja sestra je htela da oznaci i ulepsa ruz :-)

So creamy with delicious smell of chocolate.Dark red colour like the most beautiful rose flower.Cirkones are made on package to look better  by my sister,dont care of it.

Boja je kao na bocici nema razlike,stvarno.Aplikator je dosta dobar lepo nanosi,s tim sto bi mogao biti veci. 
The colour is the same colour on the bottle .Applicating brush is pretty to put very well amount on edges on lips,but it could be bigger on my opinion.
 Aplikator je mekan, trouglastog oblika takodje povoljne karakteristike za nanosenje.Prijatan je pri nanosenju,nemate osecaj tezine i tzv"gipsanih usana"

 Traje solidno,sto mi ne smeta.Volim popraviti sminku.Ovo je prava jesenja,must have nijansa.Mislim da kosta oko 319din zato pravac lilly ili dm i nabavite vas primerak.

Its medium lasting lipgloss,its ok.I love to repair my makeup,so i dont see the bad side of it.This is really colour for fall.It cost like 319dinara or 2,50€ in Dm drogerie.

уторак, 31. октобар 2017.

Essence rumenilo

 Ovaj proizvod je meni divan,nezna roze boja,s neznim barsunastim efektom na licu,s blagim sedefastim sjajem.

Za prirodan izgled devojke koje vole minimalnu sminku.

Dolazi u okrugloj kutijici od 5gr,idealan za svaku torbicu,savrseno za putovanja jer ne zauzima mesta.
 Savrseno pigmentisan i realtuvno jeftin proizvod cine Essence kozmetiku medju sam vrh najboljih proizvodjaca. Izgled rumenila pogledajte na mojoj slici (ispod)

недеља, 29. октобар 2017.

Balea Summer Liebe piling s mirisom lubenice

Ovaj piling koristim vec tri meseca,dobila sam ga na poklon jer sam obozavala kupku iz iste kolekcije,pa sam zelela i ovaj da isprobam.Dolazi u neodoljivo,slatkom pakovanju,sto te privuce na prvi pogled.
 Dolazi u pakovanju od 200ml,slatkastog mirisa na lubenicu i rozikaste je boje.
Dermatoloski je testiran i ph neutalan,i pogodan i za vegane.
 Nacin upotrebe: Utrljati odredjenu kolicinu na kozu tela,sastoji se od cestica kao pesak koje blago grebkaju kozu i skidaju sloj izumrlih celija i necistoca.Nedostatak je taj da bi trebao da bude gusci,po meni  i da miris bude intenzivniji.Jer kada isperem kratko ostaje na kozi.S druge strane koza je mekana i nezna na dodir,to je super.Ocena 8/10...
Koristim ga 2-3puta nedeljno.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...