субота, 7. јул 2018.

Planet Spa Oud oil puter za telo

Planet spa je posebno kvalitetna i puno prirodnih sastojaka,nutritivno vrednih i hranljivih koji obogacuju i hrane nasu kozu,poboljsavaju elasticnost i ocuvavaju nivo hidratacije.Za trenutke spa centra kod kuce ,za trenutke opustanja koje priustite sami sebi i one kada zelite da se osecate posebno.Sa ovim puterom vec ste posebni.

Rec je o puteru sa Oud uljem dragocenim i retkim uljem koje se preradjuje i cini ovaj losion posebnim.Miris je slatkast i divan,orijentalni.Mirise slicno kombinaciji argana i sea putera ali je prefinjenije

Dolazi u okrugloj kutijici sa ljubicastom nalepnicom.Lako se razmazuje i koza ga brzo upija,barsunasto nezna koza i sljokice koje ostaju pruzaju poseban ugodjaj.

Dobra je za masazu jer utrljavanjem ulje dospeva u dublje delove koze i jos bolje je hidrira.Omeksava kozu posebno onu izrazito suvu.Pogodno za sve tipove iakp je meni normalna pa stavljam manju kolicinu.

Dugo traje i ostaje duze vreme miris na kozi.Letnja poslastica koju biste pozeleli da pojedete.😊 Obavezno probajte,topla preporuka.Dobila sam ga od drugarice i odusevljena sam kvalitetom i mirisom.


недеља, 1. јул 2018.

Farmasi SkinTrends cleaning milk

Obozavam Farmasi jer nude super kozmetiku namenjenu posebno osetljivoj kozi kao sto je moja.Proizvodi su kvalitetni,osmisljeni u skladu sa najstrozijim kriterijumima prirodnih sastojaka.
Imala sam problema sa tzv"popularnim micelarnim vodama"koje mi iritiraju oci jer sadrze previse alkohola,oci su me toliko pekle da sam ih izbacila iz upotrebe.


Sminku skidam kremom za lice ili losionom za telo jer mi samo to odgovara.Sada sam htela da probam iz Farmasija jer je to prirodna kozmetika sa prirodnim sastojcima i sertifikatu o poreklu svakog sastojka.

Rec je o mleku za ciscenje lica sa akai bobicama koje nezno ciste i hidriraju kozu jako lepo.Najvaznije oci ne peku i ne izazivaju crvenilo sto je najbitnije.Dolazi u roze bocici od 225 ml sa dozerom.

Vrlo mala kolicina je dovoljna.Istisne se na tufer i neznim pokretima umasira na lice i skida sminku vrlo brzo.Kruznim pokretima bez trljanja i pritiskanja nezne koze oko ociju.

Miris je nezan prirodan a formula blaga.Moja preporuka.Za ciscenje koristiti tufere od pamuka za jos neznije ciscenje.Mozete ga koristiri za svakodnevno ciscenje ali i za skidanje sminke.Nezna i mekana koza  svaki dan..Ovo je savrsenstvo za moju kozu.Ocena 10+

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...