петак, 15. децембар 2017.

Farmasi losion za telo za arganom

Ne znam da li i vi kao i ja obozavate argan.Ja sam zavisnik od arganovog ulja bilo da su kreme,losioni ili puteri za telo.Sem sto je dobro za sve tipove koze ,,podmladjuje kozu i cini je obnovljenom mekom i pruza joj divan miris.

Ovaj proizvod obozavam jer je rec o prirodnoj (organskoj ) kozmetici.A zaljubila sam se u proizvod bukvalno na prvo koriscenje,jer divno mirise i nemasne je teksture.Koza ga brzo upija i bude odmah glatka na dodir.
.
Neki kazu da pomaze kod strija ali nemam iskustva s tim,mogu reci da izgladjuje podrucje sa strijama.Redovnom upotrebom verovatno pomaze ublazavanju.Cula sam toliko pozitivnih komentara.Vrlo je nezan mirisan nije mastan i brzo ga koza upija.

Losion dolaze u braon bocici od 300ml sa pumpicom,srednje gustine.Koristite po potrebi a ja narocito posle tusiranja kada mi je koza osusena i sklona perutanju.

Proizvod je prirod,lepo mirise i vredi ga imati u svojoj kolekciji.
Jedini nedostatak je taj sto ostane manja kolicina losiona koju ne mozete istisnuti iz pumpice.Posle upotrebe pa i sutradan koza je hidrirana i mekana sto je super.Pa ostane na kraju bocice.Sve u svemu moja ocena je 9/10.

Avon mark tecni sjajni ruz

Resila sam da isprobam i nekoliko sjajnih tecnih Avon mark ruzeva.Izabrala sam nijansu flushed koja je mesavina bordo svetlije i nude braon nijanse.

Dolazi u 7ml bocici sa sjajnim zatvaracem crne boje.Pravougaonog oblika i staje poprilicna kolicina ruza.

Mirisu vockasto i imaju diskretan sjaj.Fina pokrivenost i trajnost je solidna,mada se skidaju posle jela i pica moraju se popravljati.Neke kremaste mus teksture.


Moderna bordo nijansa za zimske dane. Ono sto me najvise odusevljava je tekstura i miris ruzeva.Prezadovoljna sam lepezom razlicitih nijansi.Od Avona mozete ocekivati samo vrhunski kvalitet ruzeva.

понедељак, 11. децембар 2017.

Lilly mini haul

Slucajno sam svratila do lilly drogerije i kupila neke stvarcice.Ovo je cisto da isprobam nove proizvode jer imam puno sampona.Ali je ovaj neki novi od Schaume za tanku kosu,Fa kupka sa jogurtom i bademom i Velnea sampon za suvo pranje.
 Schauma sampon i Fa kupka sam kupila za 330din i dobila na poklon i rukavice,sto je savrsena ponuda.Oba su u pakovanju od 250ml cini mi se.
Velnea sampon za suvo pranje u spreju je 50ml i cena mu je 199din.Divno mirise i vec sam ga probala.
 Sampon je namenjen tankoj kosi i pruza momentalni volumen posle pranja.Mirise sveze i na bazi je maslacka.

Kupka je neodoljivog mirisa za uzivanje u svim culima.Kremasta je.

Pravo iznenadjenje je ovaj sampon za suvo pranje koji sam otkrila.Super je i cena i divno mirise.Pakovanje je super za putovanja kada zelite instant cistu kosu.Ostale utiske naknadno javljam.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...