субота, 30. септембар 2017.

Nivea Flower limited edition

Slucajno sam u Dm-u naisla na akciju gde sam kupila ova dva proizvoda po super ceni.Falio mi je Anti-perspirant a i kupka koja ide gratis je uvek dobrodosla.Nivea je brend koji specifican po sastojcima koje koristi i posebnom mirisu njihovih proizvoda.Cene su im vislje ali na akciji se nadje ponekad pristupacne stvari.Pisacu vam moje misljenje o Anti-perspirantu koji dolazi u neodoljivom roze pakovanji od 150 ml sa cvetnim dezenom.
 Ima lep ,nezan miris koji me podseca na ruze ili jorgovan,bas je divan.Koristi se tako sto se naprska 10-15cm udaljenosti od pazuha.Najbolje odmah posle tusiranja kada je cista koza ili pre fizicke aktivnosti.Pruzi kozi svilenkasto nezni osecaj i ne ostavlja bele tragove..Neodoljivo caroban miris ovog anti-perspiranta.
 kupka dolazi u pakovanju od 250ml vrlo lepog pakovanja.Pruza dugotrajnu hidrataciju i neguje kozu.Na bazi bademovog mleka i ruze.Miris je isto divan.Nezno utrljati na kozi i isprati mlakom vodom.Cak i nakon brisanja peskirom koza je tako mekana i nezna i divno mirise,sa tim se slazem.Dermatoloski testirano....Savrsen spoj po savrsenoj ceni.Obavezno probajte!

уторак, 26. септембар 2017.

Novi Avon care losion s ovsem i kamilicom

Nakon porodicne kupke sa ovsem i kamilicom pojavio je jos jedan novitet,losion sa ovsem i kamilicom namenjen nezi cele porodice.

Blag,neznog mirisa a istovremeno pruza dobru hidrataciji i vlaznost.Hrani kozu i pruza dobar ugodjaj,miris tek.Ako ga niste probale,odmah ga isprobajte.Koristim ga posle tusiranja,kada mi koza bude suva od tople vode.Vrlo je kremast,nemasan drugaciji od ostalih.Ima umirujuca svojsva zbog kamilice,pogodan i za osetljivu kozu i kozu sklonu iritaciji i crvenilu.Dolazi u pakovanju od 400ml.Promotivna cena je 249din,vrlo je povoljan.Mogu ga koristiti i deca s obzirom da je blag,ne stvara osecaj peckanja ukoliko prethodno izdepilirate noge.Mozete ga koristiti svaki dan.

Karakteristike proizvodjaca:
-pruza 24h hidrataciju
-vraca kozi vlaznost
-omeksava suvu kozu
-lagan,koza ga brzo upija

Slazem se sa svim.Stvarno je nezan i neodoljivo vas privlaci mirisom da se mackate non stop.Koza je svilenkasto nezna.Iz ove kolekcije mozete probati i kremu za lice koja je takodje savrsena....Nadam se da vam se dopada post...Uskoro vas ocekuju vise postova o sminkanju.Pozdrav 😘😘😘 Pisite komentare i utiske.

понедељак, 25. септембар 2017.

Dove losion sa kokosovim mlekom,jasminom i vitaminom E

Ceo proizvodni asortiman kompanije Dove je divan,od kupki,sapuna,losiona,sampona,ulja itd.Jedno je sigurno razlika u koriscenju Dove i ostalih proizvoda je sledeca:
-karaktericni miris,nezan i hidrirajuci
-savrseno meka i barsunasta koza
-negujuca ulja i vitamini
Pored ovog svi proizvodi su dermatoloski ispitani,visoko kcalitetni.Malo su skuplji za moj budzet namenjen kozmetici,pa nemam priliku stalno da ih kupujem,ali kad skupim izdvojim za ovakav proizvod.

Ovaj losion sa kokosovim mlekom i jasminom pored divnog mirisa,savrseno neguje.Kokos je od davnina poznat u kozmetici pogodan je i za suvu kozu koju omeksava i daje joj potrebnu elasticnost,sprecava isusivanje.
Losion dolazi u bocici od 400ml,kremaste teksture,koza vam se preporodi nakom prvog koriscenja.Imate u ponudi od kakao putera,pistaca,argana,lotosovog cveta itd...Ovaj mi je omiljeni i od kakao putera.Nahranite vasu kozu dozom ovog negujuceg losiona..

Orzene sampon za volumen i protiv masnjenja kose

Svedoci smo skupih kozmetickih preparata ,male mililitraze i losih karakteristika,koji se javljaju na nasem trzistu.
🎁🎁🎁🎁🎁🎁💰💰💰
Nemojte kupovati proizvod samo zato sto je brend ili skuplji,vec onaj koji pre svega prija vasoj kosi.Kada pronadjete pravi koristite njega i ne eksperimentisite sa drugim jer vrlo cesto kosa hoce i da se masni zbog vrlo promena sampona.Kada je u pitanju masnjenje kose nadjite sampon za masnu kosu ali vodite racuna i o tome da li vam je tanja ili gusca kosa.

Ja sam posle iskreno duzeg vremena otkrila pravi sampon za svoji tanku kosu,vrlo tanku da naglasim i sklonu masnjenju.U pitanju je Orzene.Zahvaljujuci jedinstvenom Shine Elixir kompleksu na bazi piva,ceramida i fitoproteina,prodire duboko u vlas kose,temeljno cisti i pruza neodoljivi volumen i cistu kosu.Sampon kontrolise lucenje sebuma,sadrzi aminokiseline i esencijalna ulja i vrlo prija vasoj kosi.Pruza maksimalan volumen u sta sam se uverila.(sledi slika)

Sampon dolazi u velikooj boci od 750 ml i vrlo povoljan,280 dinara ako se dobro secam i to u nekoj drogeriji.Povoljno deluje na kosu i ima vrlo lep,nezan miris...Ulja biljaka i ruzmarina dodatno ciste vasu kosu.
 Upotreba : **Naneti na vlaznu kosu,masirati nezno i temeljno (posebno teme glave preporuka gde se najvisr masti kosa) isprati dobro.Moj predlog prilikom ispiranja isperite sto vise cak i dva tri puta,da biste bili sigurni da ste skinuli necistoce.Pogledajte moju kosu koju sam sinoc oprala i uvericete se u kvalitet.

недеља, 24. септембар 2017.

BB 7u1 lak za nokte Avon

Da li imate slabe nokte koji su skloni pucanju ili ostecenju? Da li zelite savrsenu boju noktiju i negovane nokte.Postoji resenje .Avon BB 7u1 lak za nokte.
Dostupan je u cetri nijanse:
-Restoring Beige(svetlo braon)
-Liliac love (svetlo ljubicasta)
-caring creme (kremkasto-bez nijansa)
-perfect pink (puder roze nijansa)
Ja koristim svetlo ljubicasti ili ti liliac love.Za dobru pokrivenost neophodno je premazati dva tri puta,sacekati minut i dva i savrseni nokti su spremni.Sem dugotrajne boje laka,nokti su ojacani i nisu slabi kao pre.Karakteristike proizvoda:
1.zdrav izgled noktiju
2.prirodna kremasta boja
3.prekriva nepravilnosti
4.stiti od Uv zraka
5.sprecava promenu boje noktiju
6.ojacava nokat
7.prekriva neravnine.

Sem ovih prednosti koje cete same uvideti da su tacne,da naglasim da je lak poprilicno redak,vazno je premazati nekoliko puta.

Prednosti***Boja na noktima ce vam stajati 5dana najmanje,bez obzira da li cistite ili perete sudove itd.Navodim primer jer se u kucnim poslovima nokti mnogo ostecuju i lome,ali s ovim lakom sam problem resila.Lak je trenutno 199din ,vrlo jeftin i kvalitetan i dugotrajan.
Dolazi u staklenoj bocici od 10ml.
Nadam se da vam se svidja recenzija.Pozdrav

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...