недеља, 14. јануар 2018.

Luxe Cashmere Complexion 2u1 tecni puder Spf15

Sama crna kutijica ispisana zlatnim slovima i elegatna bela bocica sa zlatnim zatvaracem obecava luksuzni dozivljaj i zadovoljstvo jos na prvi pogled.

Otmenost boja vizuelno vas ocarava a zatim i sama tekstura pudera.Dolazi u pakovanju od 30ml sto je super,jer mala kolicina ima veliku prekrivnu moc.


Ovaj novitet me je poprilicno obradovao,jer Luxe kolekcija nudi najbolji kvalitet sastojaka i savrsen luksuz na kozi koji se oseca nakon prvog koriscenja.Neobicno je to da ovo nije klasican puder vec 2u1 puder i baza,sto je super.

Sa sigurnoscu tvrdim da je proizvod super je prekriva super,posebno podocnjake i sitne pore.Ten je ujednacen i koza je nezna na dodir.Ovo me posebno odusevilo jer obicno puderi na kozi daju osecaj tezine i nelagodnosti.

Za ljubitelje mat zavrsnica,ovo ce biti super jer je bez sjaja.Neguje kozu i stiti zbog zadtitnog faktora Spf 15.Imate osecaj da koza dise i mekana je,kao kasmir.

Puder ima neki specificni miris,neodredjen ali je meni super. Ten dobija poseban izrazaj jer su sve linije i pore prekrivene a u isto vreme koza je negovana i divna.

Vrhunski proizvod i super novitet kojim sam odusevljena.Posebno ga koristim za neke vazne dogadjaje kada zelim da mi lice bude besprekorno nadminkano ,a ten savrsen.Moja nijansa je Beige Linen (srednja ka tamnijoj,pogodila sam svoju).

Sve preporuke.Cena mu je 790 dinara i dostupan je u 5 nijansi (Porcelain,Nude Bodice,Natural Glamour,Beige Linen,Medium Bisque).Za dodir kasmira i besprekornu kozu.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...