четвртак, 21. децембар 2017.

Avon visenamenska krema za ruke,licei telo sa kokosovim uljem

Ja obozavam ulja,makadamijino,kokosovo ili arganovo.Kokos me podseca na leto,njegov bozanstveni miris prija svim culima i koristi se razlicite svrhe.Odavno je poznata njegova primena u kozmetici ,koristi se za kreme,losione,kupke,labela itd...
Postoje razni brendovi koji nude svoje varijante proizvoda sa kokosom a sada je stigla nova kolekcija u Avonu.
U pitanju je:

1. Kupka Avon care sa kokosovim uljem 400ml(*299din)
2.Krema za ruke Avon care sa kokosovim uljem 100ml(*139din)
3.Visenamenska krema za lice,ruke i telo 400ml (*319din)
4.Krema za lice sa kokosovim uljem 100ml(*199din)

Losion za telo ce biti dostupan u nekoj od narednih brosura.Ja vam predstavljam svoje pozitivno misljenje o visenamenskoj kremi.
Na pocetku dolazi u vrlo zanimljivom pakovanju,sa zanimljivim dezenom kokosa.Pakovanje je bas veliko xl i stvarno ce vam dugo trajati.Ja ove kreme koristim za lice i ruke,jer su mi nezne,nemasne ali su idealne i za telo.

Linija na bazi kokosovog ulja je namenjena suvoj ka veoma suvoj kozi.Nemasne teksture i bogatog mirisa pruza dugotrajnu hidrataciju a koza je barsunasto mekana.

Miris ostaje na kozi bar 2h.
Ovo je idealna krema za zimski period ,koju ce vasa koza obozavati.Kada zelite da uzivate u kokosu ova krema ili kupka su odlucan izbor.Krema kosta 319 din a kupka 299din u c1 katalogu od 27.decembra. Obozavam je...Moja topla preporuka.

понедељак, 18. децембар 2017.

Avon New in

Dobila sam na poklon od Avona neke proizvode posto radim kao Avon dama i posto ce se pojaviti u narednoj brosuri zelela sam da podelim sa vama neke novitete iz brosure c1 i c2.Stize mnogo mnogo novih, divnih,kvalitetnih proizvoda.

Avon nas uvek iznenadi nekim lepim proizvodima,a sada je ovo posebno divno.
 Prvo Luxe 2u1  puder i podloga iz najkvalitetnije kolekcije iz Avona.Dolazi u elegantnom pakovanju sa zlatnim slovima u crnoj kutijici.

Proizvodjac navodi super prekrivenost,bez pora i mekani osecaj na kozi poput kasmira.Cena ce mu biti #790din u brosuri od 27.decembra.

Zatim Epic up ruz sa prajmerom koji produzava trajnost boje na usnama,mekocu i jos intenzivniju boju.Predstavljam vam nijansu Spellbourn ljubicastog tona. Za ujednacenu boju i hidrirane usne.Ruz koji obecava.Za epske usne.Dostupan u velikom broju nijansi

Dolazi u elegantnom pakovanju i boja je trenutno hit.Kada je isprobam javljam vam dodatne utiske.Ali na prvi pogled izgledaju glamurozno.Cena ce biti 399din.Pogledajte slike i uverite se u lepotu boja.

недеља, 17. децембар 2017.

Bioten gel za ciscenje lica sa prirodnim ekstraktom dinje

Nacula sam puno pozitivnih kritika vezano za Bioten liniju proizvoda za lice,da su vrlo kvalitetni sa prirodnim sastojcima i da su nezni prema osetljivoj kozi lica.

Shodno tome da je moje lice osetljivo i da ne trpi jake preparate izbegavam micelarne vode i razna sredstva za ciscenje jer izazivaju crvenilo i koza mi bukne jednostavno.

Medjutim ovaj gel je naprosto ljubav na prvi pogled.Sem sto skida sminku koristi se i za ciscenje lica.

Nacin upotrebe :
Stavi se na tufer i neznim kruznim pokretima utrljava na vlaznu kozu lica ,tako da cisti lice i skine sminku.Vazna stvar biti nezan oko ociju ako imate osetljivu kozu.Sredstvo nije tesko niti stetno ali za svaki slucaj.Proizvod je na bazi hydro nutrient nove savremene tehnologije na bazi 100% prirodnih sastojaka za svez i zdrav izgled koze.

Podrucje oko uciju biva ocisceno ali ne pece i ne izbija me crvenilo.Koza je meka i sveza jer sadrzi prirodne ekstrakte,bez boja i parabena i ne steti kozi.
Bez sapuna i vestackih materija.
Dolazi u zelenom pakovanju od 150 ml i trajace vam oko mesec dana ili dva zavisno od toga koliko se cesto sminkate ili cistite lice.Ja ga koristim 2-3x nedeljno i to mi je sasvim dovoljno.

Proizvod zaista radi svoj posao a zahvaljujuci jedinstvenoj formuli koza ce vam biti i hidrirana i sveza.I prijatno mirise.Jedan od proizvoda od koga se ne odvajam u zadnje vreme.
 Ocena je 10+ jer je super zdrav za kozu i ne izaziva crvenilo i ne iritira.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...