понедељак, 18. децембар 2017.

Avon New in

Dobila sam na poklon od Avona neke proizvode posto radim kao Avon dama i posto ce se pojaviti u narednoj brosuri zelela sam da podelim sa vama neke novitete iz brosure c1 i c2.Stize mnogo mnogo novih, divnih,kvalitetnih proizvoda.

Avon nas uvek iznenadi nekim lepim proizvodima,a sada je ovo posebno divno.
 Prvo Luxe 2u1  puder i podloga iz najkvalitetnije kolekcije iz Avona.Dolazi u elegantnom pakovanju sa zlatnim slovima u crnoj kutijici.

Proizvodjac navodi super prekrivenost,bez pora i mekani osecaj na kozi poput kasmira.Cena ce mu biti #790din u brosuri od 27.decembra.

Zatim Epic up ruz sa prajmerom koji produzava trajnost boje na usnama,mekocu i jos intenzivniju boju.Predstavljam vam nijansu Spellbourn ljubicastog tona. Za ujednacenu boju i hidrirane usne.Ruz koji obecava.Za epske usne.Dostupan u velikom broju nijansi

Dolazi u elegantnom pakovanju i boja je trenutno hit.Kada je isprobam javljam vam dodatne utiske.Ali na prvi pogled izgledaju glamurozno.Cena ce biti 399din.Pogledajte slike i uverite se u lepotu boja.

2 коментара:

  1. Puder deluje baš super, a verujem da su i ovi ruževi odlični.

    ОдговориИзбриши
  2. Pakovanje je prelepo i na prvi utisak ispynjava ocekivanja.Generalno su svi luxe proizvodi divni ali nadalje ti javljam utiske 😘😘😘 Ruz je dosad mozda medju najbolje pigmentisanim avon ruzevima kremast je i bas je onako vecernja boja,tamnija.

    ОдговориИзбриши

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...