понедељак, 16. април 2018.

Relaxing Spa trenuci opustanja u kadi

Vikend je savrseno vreme za opustanje uz k jigu,film...mozda soljicu kafe ili mirisnu kupku koja opusta sva cula.Moj Spa cine mnogobrojne tusalice,pilinzi,losioni i samponi.Sada vam predstavljam neke od novijih u kolekciji koje su me odusevile posle par koriscenja.Mozete da ih probate jer zaista opustaju um i telo.

Sampon vas osvezava ne samo kosu vec i vas a kupka blagotvorno deluje kao aroma terapija.Ja se uvek osetim lepo kada lepo mirisem ili isprobam nesto mirisljavo.

1.Balea so za kupanje.Rastvara se u kadi ,a rec je o granulama poput krupnih kuglica.Plave je boje i zanimljivo je u kafi.Brzo se otopi i ima prijatan miris.
Mirisne note su kokos i ljiljan.

2.Avon Senses kremasti gel za tusiranje sa mirisom orhideje i maline.Boca je 250ml zanimljiva sa ljubicastim gelom.Vrlo hidrirajuca i mirisna pena.Ja naprosto uzivam u ovom mirisu orhideje,koja mi je omiljena mirisna nota.Koza je mekana i nemam potrebu za dodatnim mackanjem.Obozavam je.

3.Schauma Wonderful sampon za volumen,mozda najvece otkrice za mene posto imam problematicnu tanku kosu.Ovaj sampon pruza instant bujnost,kosa se bukvalno naduje kao kvasac.Super volumen.Mirise sveze kao na okosenu travu i poljsko cvece zahvaljujuci maslacku i ostalim biljkama.Odlican sampon.Pakovanje je 250ml i bas je divna zelena nijansa i sampona i etikete.Onako prirodno.

Kupanje u kadi mozete upotpuniti mirisnim svecama,i u potpunosti uzivati u vikendu ili casa dobrog vina.Uzivajte u savrsenom trenutku opustanja.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...