четвртак, 22. фебруар 2018.

New Shampoo Avon Gold Pear&Vanilla

Cao dragi citaoci,ovaj put post namenjen nezi kose,pisem vam o novom samponu koji se nedavno pojavio u Avonu.

Dolazi u ogromnom pakovanju XXL velicine i vrlo je povoljan,pa sam naprosto morala da ga kupim.Cena je bila 299dinara
(2,50€otprilike).


Belo plasticno pakovanje sa poklopcem kojim dozirate kolicinu koju zelite.Uzani poklopac vam omogucava da istisnete malu kolicinu.To mi se svidja jer ne dolazi do prosipanja.

Miris je vockast,oseca se vise kruska.
Blage recepture ne iritira i lepo se kosa opere.Generalno su dobri ovi samponi samo vodite racuna kom tipu kose pripadate.Ovaj je za sve tipove,jer je namenjen za zimsku neguu i hidrataciju.

Sampon je za ostecenu kosu usleg hladnoce,hrani je i hidrira.Kosa izgleda bujnije,cisto i oporavljeno.Puna volumena zahvaljujuci vitaminima koji sadrzi kruska.


Lepo peni i mala kolicina vam je potrebna.

Ovo sam zakljucila nakon 2nedelje upotrebe,dalje utiske cu preneti nakon duze upotrebe
Koristi se do 3 godine nakon otvaranja.Meni ovakva pakovanja traju i do 5 meseci nekad,zavisi od svakodnevne ili povremene upotrebe.

Ocena 9/10 zbog mirisa.Po meni je trebao biti intenzivniji.Ali sve pohvale za volumen i zivot koji daje mojoj kosi.

недеља, 18. фебруар 2018.

Newin (B.U.,Dove,AvonMark)

Odavno nisam pisala postove ovog tipa a nakupilo mi se poprilican broj proizvoda koji su novi u mojoj kolekciji a na repertoaru za testiranje.Trenutno vam predstavljam tri proizvoda koji su mi privukli paznju:

♡Avon Mark Rain Washed nail enamel

Svetlo plava nijansa,podseca na nebo pred kisu ali neophodna su dva sloja da bi bila ta boja.Bocica je kockastog oblika i sadrzi 10ml laka.Dolazi u crnoj kutijici.Cena 229din










Ova boja je vrlo aktuelna pa je lepo da je uvrstite u svoju kolekciju.Iz Avona mozete poruciti u dosta boja.













♤B.U.bodycreme lemon&vanilla mousse.Kremasta kupka,vise mus.Mirisne note vanile i limuna da zacine hladnocu zime.Bocica je zanimljivog dizajna.Proizvod vredan paznje.Izuzetno kremast.Cena 250-299din.Velicina pakovanja 250ml.




















Dove anti-perspirant lepog mirisa koji podseca na kremu iz Dove kolekcije.Sadrzi 1/4 hidratantne kreme pa verujem da neguje kozu i cini je mekom nakon nanosenja.

Miris me je definitivno privukao na prvu loptu,a iskreno obozavam sve iz Dove kolekcije.

Za nekim 350 din dobijate 150ml sto je vrlo dobro,a necete se pokajati jer zaista uklanja neugodne mirise i prija kozi.Ne stvara iritacije.To je nesto sto sam zakljucila nakom nekoliko upotreba.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...