петак, 27. јул 2018.

Avon lagoon refreshing gel za tusiranje

Leto je godisnje doba kada volim da eksperimentisem i isprobavam razlicite mirise krema,losiona i kupki.


U Avonu mozete pronaci siroki spektar razlicitih kupki i gelova za tusiranje.Ovog puta izdvajam jedan koji je savrsen za leto.

Osvezava vas i puni energijom a miris je savrsen kruska i citrusi.Meni iskreno mirise bas tropski.Mene miris podseca na papaju i kokos ...Neobican je i nesvakidasnji.

Podseca na pescane plaze Havaja ili Balija.Samo zazmurite i dopustite da vas ocara ovaj miris i opusti sva cula.Zamislite da se nalazite pored vodopada na nekom carobnom mestu i pijete kokosovo mleko .Toliko je ovaj gel poseban.



Pocevski od pakovanja,ambalaze koje divna morske plave boje,prakticnog otvaranja na pumpicu i redovno snizene cene ovog gela ,sve je super u vezi ovog proizvoda.

                         Pakovanje je 720ml i platila                               sam ga svega 350dinara.Sto je                             super povoljno.Aktuelna cena je 299din.

Kada ga jednom probate pozelecete da ga koristite svaki put iznova i iznova.Iz ove kolekcije sam probala i piling za telo i on je bio jedan od mojih omiljenih proizvoda.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...