среда, 28. март 2018.

Avon Perfectly Matte ruz u nijansi Spiendly Fucshia

Konacno je lepo vreme,prolece unosi vedrinu i jarke boje,pa nije lose da unesemo malo boje i u svoj neseser ili orman.Jarke i drecave boje popravljaju raspolozenje i daju nam posebnu car.


U skladu sa tim danas vam predstavljam Avon mat ruz u vrlo zanimljivoj drecavoj roze nijansi Spiendly Fucshia.

Na dnevnoj svetlosti se vidi da je tamno roze i ide ka crvenoj.Boja je postojana i kremasta.Medjutim ako su vam usne ispucale nije lose da koristite labelo.Ukoliko zelite precizne linije duz ivice usana mozete koristiti olovku,ja iskreno koristim samo karmin.

Dolazi u mat pakovanju vrlo luksuznom dizajnu koji garantuje kvalitet.Ovo je jedan od najhvaljenijih proizvoda iz Avona i zaista sa razlogom.

Trajnost mu je srednje duga i meni traje i kada jedem i pijem.Sigurno 3-4h,opet sve zavisi i do karmina koji vam stigne.


Drago mi je da su boje bas i kao u katalogu,s drugim ruzevima sam imala problem sto se toga tice.Meni ne stoje ove drecave roze i crvene ali je boja svakako prelepa.Miris karmina je vockast i divan.Jedan od razloga da ga obozavate jos vise.Cena mu je bila 299din.

Idealno i za dnevne i nocne izlaske.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...