недеља, 8. октобар 2017.

Luxury time Balea Losion s uljima

Zimi je koza podlozna pucanju i isusivanju,pa je neophodna nega i koriscenje preparata kako bi se povratila njena hidratacija i vlaznost.

Balea me uvek obraduje novitetima i nekim super mirisljavim losionima.Sada je to ovaj Luxuty time.
Crno crvenog dezena i crnoj bocici od 200ml i prakticnoj pumpici.Posto je na bazi ulja,vrlo je gust,kremast,lako se razmazuje i mala kolicina pokriva veliku povrsinu.
 Losion je na bazi ulja marule i argana koji su poznati po svojim hranljivim sastojcima i super hidratantvnoj moci.Mirise na kokos i breskvu,miris je stvarno caroban.A najvise mi se dopada sto kada ga namazete,koza je glatka,mekana i mirise divno a miris ostaje dugo.Vitaminski sastav i vitamin E sprecavaju isusivanjw,pa cete biti sigurni da je vasa koza begovana i zasticena od spoljasnjih uticaja.

.Ekstrakt cilibara daje mekocu kozi.Dolazi u pakovanju od 200ml ali trajace vam dosta dugo,jer je vrlo kremast...Jedan od omiljenih proizvoda.Topla preporuka🤗🤗🤗😘

3 коментара:

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...