среда, 22. новембар 2017.

Essence matte ruz

Prosto obozavam Essence bred sminke i ostalih makeup proizvoda.Svaka kolekcija je puno inovacija,mastovitih dizajna pakovanja i cudesnih boja koje su in u svetu.


Ovaj put sam izabrala neku sivkasto-svetloljubicastu nijansu ruza.Dolazi u ovalnoj izduzenoj bocici od 5ml i kosta samo 319din.

Mirise divno nesto izmedju karamele i cokolade.Nanosi se trouglastom cetkicom za bolju preciznost.

Pruza mat zavrsnicu ali se ne susi u potpunosti.Meni ne smeta jer je nijansa potpuno odusevljenje.

Prija usnama i kod mene se ne pucaju ,bas mi je nezan na usnama.Prava zimska nijansa hladnog svetlo ljubicastog tona za smele devojke koje zele da zasene ili za one koje vole da eksperimentisu.


Kod Essence nema greske jer je svaka stvar vrlo kvalitetna i boje su im super.Odusevljena sam ruzom ,od bocice do nijanse.

недеља, 19. новембар 2017.

Avon haul 1

Moram priznati da nisam ocekivala ovolika prednovogodisnja snizenja i da sam odusevljena docekala paket koji mi je stigao.Trenutni c16 katalog nudi raznovrsne ponude setova sminke i kozmetike ali i parfema.(  katalog je snizen previse pribavite ga na vreme i uzivajte u snizenjima.)

Odusevljena sam onim sto mi je stiglo.Pogledajte u nastavku.

1.Avon naturals kupka za telo sa brusnicom i cimetom
2.losion za telo sa brusnicom i cimetom 200ml
3.visenamenska krema za ruke,lice i telo 400ml sa aloe verom,sea puterom i vitaminom E
4.At serum sa arganovim uljem
 Losion dolazi u pakovanju od 200ml,kremastog intenzivnog mirisa.Predivan.Pruza hidrataciju 24h i neguje kozu.Bio je 199din
Ja sam odabrala neke provereno dobre ali neke novitete pogledajte na slici..

Moram da naglasim da je sve ovo bilo na akciji i mislim da je oko 700din bilo sve.Sve mirise divno ,prosto je prelepo.
 Kupka je intenzivnog mirisa,kremasta crvenkaste boje.Miris je aromatican i lep.Ostale utiske vam naknadno javljam.Pakovanje je od 200ml .

Visenamenska krema od 400ml je osvezavajuceg mirisa aloe sa negujucim sea puterom i vitaminom E.Pakovanje je ogromno,verujem da ce mi dugo trajati.Bila je na snizenju 199din. Najbolje od svega je sto je namenjena i nezi lica,tela a i za ruke.Miris je divan i hidrira odlicno s obzirom da sam koristila ovakvu kremu za ruke i bila je odlicna..Nadam se i da ce ova opravdati ocekivanja.

At serum sa arganom je zuckaste boje,vrlo koncentrovan i gust.Dolazi u bocici sa pumpicom.Koristi se 1-2x nedeljno na vlazne krajeve kose radi regeneracije kose i super nege.Poznato je da je argan "tecno zlato"multifunkcionalno ulje za negu lica,tela i kose i da oporavlja opste stanje kose i pomaze joj da ima zdrav izgled i sjaj.Ovaj serum obozavam ovo je vec druga bocica.Dolazi u bocici staklenoj od 30ml i traje i do godinu dana.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...