уторак, 23. јануар 2018.

Omiljeni proizvodi u prethodnom mesecu

Volim da probam nove stvari a kada se odusevim nekim,kvalitetnim obavezno ga opet kupim.Ovo ce biti poduzi post ali trudicu se da ne duzim mnogo.

Bioten Skin Moisture sredstvo za ciscenje i skidanje sminke.Toliko nezno a toliko efikasno.Miris je nezan izmedju kruske i dinje.Gelaste teksture.

Nanosi se na tufer i neznim kruznim pokretima se skida sminka i cisti lice.Formula je na bazi prirodnih sastojaka,sto se i oseti na kozi.Ona bude osvezena i nahranjena vitaminima.Predobar proizvod.Konacno sam nasla onaj proizvod koji mi ne iritira kozu oko ociju i ne izaziva iritaciju.
 Luxe 2u1 cashmere complexion.Savrsena baza za sminku i puder u jednom proizvodu.Matira i super prekriva nedostatke.Super je za podocnjake i crvenilo oko brade i nosa.Koza je barsunasto nezna poput kasmira.Super novitet iz Avona.Obavezno probati !


 Avon lak u sivoj nijansi sa kristalizovanim cesticama koji je super sik,dugotrajan i izgleda glamurozno na noktima.Imam ga u cak tri nijanse i sve su predobre.
Dove losion sa jasminom i vitaminom E.Super nezan miris i hidratacija.Ja ceo brend obozavam a losioni su mi predobri.Ovaj je super gust,koza bude vrlo mekana i negovana.Cak i sutradan.Predobar je.Za sve ljubitelje jasmina i neznih a zenstvenih mirisa.

Avon Care gentle moisture porodicna kupka.Toliko kremasta i prijatna na kozi.Negujuca svojstva kamilice i ovsa su dobra za osetljivi tip koze kakav je moj.Ne izbija me crvenilo niti mi se susi koza.Bude mekana kao da sam je mazala losionom.

New in (Avon,Balea,Impala,Golden Rose)

Ovaj haul je nesto raznovrsniji od proslih.Bas iz razloga sto se noviteti stalno pojavljuju i uvek zelim da ih isprobam skoro sve,to je jedan od razloga ovakve vrste posta.
Za pocetak Avon-ov nova toaletna voda Mermerize Red koji je izasao pre mesec dana,cini mi se.Dolazi u crvenoj ,bas intenzivnoj nijansi kutije.Sama bocica je takodje crvena.Dolazi u pakovanju od 50ml i u pitanju je toaletna voda.

l

Za razliku od drugih toaletnih voda postojana je i ima zacinsku notu cimeta,cveta paculi i bergamota.

Bocica je ovalnog oblika sa zanimljivim zatvaracem.
Zanimljiva kombinacija mirisa cine ga sofisticiranim i posebnim.Izasao je pred Novu godinu i po meni je bas za takve prilike.

Vise sam ljubitelj cvetno vocne kategorije,ali je i ovaj simpatican.
Cenau je od 999din -1089koliko je cena u aktuelnom katalogu.

Balea-kremasta kupka 300ml sa malinom i limetom.Divna mirisna prefinjena nota maline i citrusna nota cine da uzivate u svakom tusiranju.



Ovo je divna varijanta za zimu jer ne isusuje kozu,a zahvaljujuci proteinima mleka je hrani i neguje.Dizajn pakovanja je caroban kao i uvek iz Balee.Cena je oko 119din.Vrlo povoljno i mirisno uzivanje.

Impala highlighter dostupan u vidu velike olovke na izvlacenje.Boja i sjaj su stvarno divni a cena je samo 399din.Kvalitet je divan.Ovome se nisam nadala.Vrlo pigmentovan.Jedini nedostatak je jer je na ozvlacenje ,vodite racuna da vam se ne odlomi.


















Golden Rose Matte Lipstick u olovci br.19 je neka tamno roza ka bordo nijansi.Mat zavrsnica u olovci zacfino nanosenje i jednostavno.Cena 199-249din zavisno od toga gde je kupite.







Za kraj jos nekoliko fotografija hajlajtera koji mi je trenutni favorit iz ovog haula.Pakovanje je super za putovanja jer staje i u mali neseser.

недеља, 21. јануар 2018.

Posh Petal vs.Adoring Love perfectly mattee lipstics

Avon ima siroku paletu ruzeva za usne,ali je mat kolekcija ruzeva moja omiljena.Nekima su to tecni ruzevi ali meni su klasicni definitivno neprikosnoveni.

Sem sto su toliko intenzivnih boja i dugotrajnosti,socan vockast miris me svaki put iznova mami da ih koristim.Imam ih u raznim bojama jer su mi za svaku priliku.Kada ste na posebnim prilikama posle hrane i pica oni ce stajati tu.Nikada vas nece izneveriti.A ne isusuju usne pa ce biti sigurne da su vam usne lepe i negovane sa raskosnim bojama
Zavisno od toga da li ste ljubitelj svetlijih ili tamnijih nota mozete izabrati svoj ruz.Ja volim svetlije,pa je posh petal (svetlo roze) najdivnija dnevna varijanta.Nju obozavam i stalno je nanosim i za izlaske.

Jarko crvena Adoring love je super za ljubitelje crvenih ruzeva.On je lep takodje ali mi nije miljenik toliko.Takodje volim nude nijanse ,o njima sam vec pisala postove. 

Ovo je jedan od najprodavanijih i najhvaljenijih proizvoda.Ako niste,probajte ga sto pre.Sve preporuke😊

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...