петак, 17. новембар 2017.

Mini drogerie haul

Sasvim slucajno sam svratila u jednu drogeriju na bulevaru i pronasla par stvari,vrlo pristupacne.Rec je o Bioten sredstvu za ciscenje lica sa dinjom i Aura Duo brush cetkici.
                                                                                                                                                             Sredstvo za umivanje i ciscenje lica je bilo 290dinara.S obzirom da se radi o pakovanju od 150ml vrlo isplativo.

Ja sam odabrala sa kombinovanu/normalnu kozu.Gelaste je formule i divno mirise.Na bazi ekstrakta 100%prirodnog porekla koji neguju i ciste kozu.

Verujem da je proizvod super ali tome cu biti reci uskoro.

Aura Duo Brush je dvostrana cetkica od prirodne dlake ,mekane su i namenje smoky eye efektu i za pokrivanje vece povrsine oka senkom.

Izgledaju super da sam morala da ih kupim.Kosta 360dinara.Svi proizvodi su im vrhunskog 
kvaliteta pa se nadam da je i ovaj...Nadam se da vam se svidja post.Ukoliko ste koristile ovaj proizvod napisite misljenja u komentarima.Hvala :-)

четвртак, 16. новембар 2017.

Farmasi 23 Icy Roses

***Farmasi ima fantasticne ruzeve koje sem sto neguju imaju super pigmentaciju.Ovog puta vam predstavljam jedan roze,mozda letnja nijansa ali je svakako obozavam.

Rec je o nijansi 23 Icy Roses,neka babypink svetla roze nijansa,kremasta nijansa,nezna na usnama i sa mirisom vanile.Dolazi u crnom pakovanju od 4gr.

Na bazi je prirodnih sastojaka pa cete biti sigurni da ce vam usne biti negovane i nece se isusivati.Dolazi iz True Colour kolekcije najtrazenijih ruzeva.Nije mat zavrsnice,pa cete ga popravljati po malo,ali boja svakako zasluzuje sve pohvale.Meni savrseno odgovara i obozavam ga.

Trenutno su na snizenju 300din u novembarskom katalogu.Vredi ih imati u svojoj kolekciji.Ova kolekcija ima raznovrsne boje u ponudi.Odusevicete se.



Mozete pogledati i kako stoji ruz uzivo.Boja je predivna ja sam prezadovoljna.Obozavam ovu svetloroze nijansu.

уторак, 14. новембар 2017.

Avon noviteti koji vas ocekuju u narednim kampanjama

 Avon kozmetika sem make up, kvalitetnih proizvoda stalno izbacuje novitete u kategoriji parfema i kupki.Prateci modne trendove ,noviteti nam stizu gotivo u svakoj ili svakoj drugoj kampanji.
Predstavljam vam neke od noviteta koji cete uskoro imati priliku da pogledate u brosuri.Iznenadjenjima u Avonu nikad kraja.

Uskoro nas ocekuju novi Imari parfem inspirisan zimskim carolijama,a na bazi vanile i karamele,prozet notama kruske i kasmira.I prethodna varijanta je lepa,misticna i sofisticiranog dizajna a verujem da ce ovaj novi parfem biti savrsen za predstojeci zimski period.
 


  
 Naredni novitet je kupka sa mirisnim notama vanile i karamele.Slatka uzivancija u velikom xxl pakovanju od 1000ml .Kada zazelite da uzivanje u tusiranju traje.Standardna cena je 690 ali ce u januarskom biti verovatno snizena oko 400dinara otprilike koliko su kupke od 1000ml.Verujem da cemo se oduseviti ovom kupkom koja dolazi vec u brosuri c1 u januarskom katalogu.

Aldo Vandini handcream

Koza je nas najveci organ na telo,tj.zauzima najvecu povrsinu.S dolaskom hladnog vremena treba joj posvetiti posebnu paznju i spreciti je suvoce i pucanja.

Visokvalitetna kozmetika brenda Aldo Vandini dolazi iz Nemacke.Cene su im visoke ali je kvalitet sastojaka vrhunski.Formule su na bazi divnih mirisa pa su proizvodi toliko specificni i unikatni.

Krema je s mirisnom notom pamuka i magnolije,neznog i senzualnog mirisa.Nemasne kremaste teksture i dolazi u pakovanju od 100ml.Pakovanje je isarano crvetnim dezenom.

Koza je brzo upija i pruza neverovatnu zastitu za hladne i suve dane a vase ruke neznim i mekim.Kada vase ruke "pate" u zimskom periodu pruzite im negu kakvu zasluzuju.Podseca na kreme iz linije kozmetike namenjene bebama i na losione za telo brenda "Bebe"nemackog proizvodjaca.

недеља, 12. новембар 2017.

Palmolive Gourmet Strawberry

Hladno jesenje vreme treba iskoristiti za duzi boravak u kadi uz delikatese iz Palmolive kolekcije.Obozavam kremaste vocne kupke.A ova sa jagodom me podseca na prolece i kao da ovo hladno vreme za tren postane toplije i lepse.
Kupke dolaze u lepom,pomalo neobicnom pakovanju od 250ml,ali su vrlo kremaste i dugo traju.Mozda cak i do sva meseca.Miris je bas divan kao da jedete jagode

Nije prirodni ekstrakt vec aroma ali mi je sasvim ok.Palmolive ima dobre stvari za tusiranje ali sa ovom kolekcijom je definitivno uspeo da ocara i najprobirljivije potrosace.

Super stvarcica koja ce uneti miris jagoda u vase kupatilo.Kozu cini neznom i mekanom a miris ostaje na kozi i nakon brisanja peskirom.


Nail Style studio-satin matte Avon Mark

Ja sam definitivno od onih koji su zaljubljeni u mat zavrsnicu (pre su bili karmini) a sada je to novitet i u vezu lakova.

Iz Avona nam dolaze brojni noviteti ,od skoro su satenski mat lakovi koji dolaze u cak 8 nijansi.Rec je o :

- Miss Drama (crvenoj nijansi)
-electric dancer( svetlocrvenoj ka narandzastoj nijansi)
-pampered princess( roze nijansa za princeze)
-leading lady( ljubicasta nijansa,neka nijansa lavanda ljubicaste)
-hail to the queen( tamno ljubicaste)
-disco diva (siva nijansa)
-mystic mermaid( kraljevsko,tamno plava,kao moja)
- bronzed babe( bronzano-braonkasta nijansa)

Novi moderni sik izgled sa mat zavrsnicom je savrsen za sve devojke koje zele da zasijaju.Dolaze u kockastom klasicnom Avon  pakovanju od 10ml u crnoj kutijici.To je kolicina poprilicno velika i dovoljna za 2,3meseca po mojim nekim merenjima.Lak se nanosi na nokte i brzo se susi ali mislim da je bolje naneti u dva,tri sloja za intenzivnije nijanse.

Obozavam plavuu boju a ova sa mat zavrsnicom je jedan od mojih ttenutnih favorita.Boja podseca na nocno nebo ispunjeno zvezdama,navodi vas da mastate i osecate se divno.A svojim noktima podarite mat dimenziju.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...