уторак, 14. новембар 2017.

Avon noviteti koji vas ocekuju u narednim kampanjama

 Avon kozmetika sem make up, kvalitetnih proizvoda stalno izbacuje novitete u kategoriji parfema i kupki.Prateci modne trendove ,noviteti nam stizu gotivo u svakoj ili svakoj drugoj kampanji.
Predstavljam vam neke od noviteta koji cete uskoro imati priliku da pogledate u brosuri.Iznenadjenjima u Avonu nikad kraja.

Uskoro nas ocekuju novi Imari parfem inspirisan zimskim carolijama,a na bazi vanile i karamele,prozet notama kruske i kasmira.I prethodna varijanta je lepa,misticna i sofisticiranog dizajna a verujem da ce ovaj novi parfem biti savrsen za predstojeci zimski period.
 


  
 Naredni novitet je kupka sa mirisnim notama vanile i karamele.Slatka uzivancija u velikom xxl pakovanju od 1000ml .Kada zazelite da uzivanje u tusiranju traje.Standardna cena je 690 ali ce u januarskom biti verovatno snizena oko 400dinara otprilike koliko su kupke od 1000ml.Verujem da cemo se oduseviti ovom kupkom koja dolazi vec u brosuri c1 u januarskom katalogu.

Нема коментара:

Постави коментар

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...