четвртак, 20. септембар 2018.

Farmasi Naturelle face cream -Prirodna krema za lice sa ruzom

Ruzina vodica se koristi od davnina u kozmetici.Posebno je poznata damask ruza u parfimerstvu i kozmetici.Njeno staniste je Turska a otuda dolazi i poznata i prirodna kozmetika Farmasi.Linija Naturelle odise svezinom i prirodom kakva je i ova krema.




Krema dolazi u ruzicasto belom pakovanju od 110ml.Pakovanje je majusno ali je tekstura jako gusta i masna.Bukvalno malo  na vrh prsta i utampkate na kozu .Idealno uvece pred spavanja,kada skinete svu sminku.




Pomoci ce kozi da dise,osveziti je i dati lep izgled.Koza je mekana i lepa.Ustacete svezi.Krema je stvarno magicna.









Posebno mi se dopada sto ima foliju koja cuva i stiti kremu od spoljnih uticaja i sunca ali svakako cuvajte na suvom i hladnom da ne bi promenila teksturu.



                               


      Idealna za problematicnu i suvu kozu.Moja je normalna ali mi odgovara.


Jedini nedostatak mozda sto nemaju veca pakovanja.Ali ovo malo ce vam trajati bar 3-4meseca,bez brige.Svaka preporuka! Proizvod vredan paznje.














Uz piling i umivalicu ovo je deo moje svakodnevne nege koze.Koza mi je cista i zdravog izgleda. Ovo morate probati ...







Ruzina vodica za lepu kozu svaki dan i negovan izgled.Ritual koji stvarno radi,a poznat od davnina.Probajte necete se pokajati.

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...