недеља, 30. септембар 2018.

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kategoriju.Avon parfemi su jedinstveni i posebni,pristupacni i postojani.Jedan od njih je trenutno moj favorit a to je Attraction parfem.

Smisljen da privuce suprotan pol predstavlja savrsenu kombinaciju pazljivo biranih mirisnih nota kupine,vanile i sandalovine.Vanila i sandalovina daju slatkastu notu ali prijatnu i neznu,dok kupina dodatno prozima glamur i privlacnost.

Dolazi u ekstravagantnom pakovanju,vrlo specificnom od 50ml i zaista je zanimljiv.
Kada ga probate zaljubite se jer je nezan i lep a u isto vreme postojan.


Javlja se i u verziji Attraction Rush,a ima za muskarce i zene.Moram priznati da mi se parfem za muskarce posebno dopada,i da sam zaljubljena bila u musku verziji pa sam zbog toga kupila i za zene.Ali opet mislim da su parfemi za muskarce suptilniji i energicniji,jacih nota..Mozda me upravo taj spoj privlaci.Nije ni cudo jer je napravljen da se okrenete za osobom koja ga nodi,mozda se i zaljubite u muskarca/zenu sa ovim parfemom.Stvarno je jak afrodizijak,moram priznati

Kako god i ovaj je vrlo lep za zene ,mirisna senzacija koja ocarava sva cula i salje nevidljivu poruku suprotnom polu.Kada zelite da se osetite posebnom i neodoljivom.


Za zene koje zele da privuku paznju,da prikazu zenstvenost i seksipil,pomalo dozu misterioznosti ali neosporan sarm i lepotu.Parfem koji ukazuje na poseban i istancan ukus zena i naglasava njihovu unutrasnju i spoljasnju lepotu.Uz kap ovog parfema svaka odevna kombinacija bice nepogresiva i magicna.


Uplovite u divnu noc sa ovim parfemom i bicete primecene i pozeljne.Parfem za kojim se okrecu.Ocena 10*/10


Vrlo postojan .

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...