уторак, 23. јануар 2018.

New in (Avon,Balea,Impala,Golden Rose)

Ovaj haul je nesto raznovrsniji od proslih.Bas iz razloga sto se noviteti stalno pojavljuju i uvek zelim da ih isprobam skoro sve,to je jedan od razloga ovakve vrste posta.
Za pocetak Avon-ov nova toaletna voda Mermerize Red koji je izasao pre mesec dana,cini mi se.Dolazi u crvenoj ,bas intenzivnoj nijansi kutije.Sama bocica je takodje crvena.Dolazi u pakovanju od 50ml i u pitanju je toaletna voda.

l

Za razliku od drugih toaletnih voda postojana je i ima zacinsku notu cimeta,cveta paculi i bergamota.

Bocica je ovalnog oblika sa zanimljivim zatvaracem.
Zanimljiva kombinacija mirisa cine ga sofisticiranim i posebnim.Izasao je pred Novu godinu i po meni je bas za takve prilike.

Vise sam ljubitelj cvetno vocne kategorije,ali je i ovaj simpatican.
Cenau je od 999din -1089koliko je cena u aktuelnom katalogu.

Balea-kremasta kupka 300ml sa malinom i limetom.Divna mirisna prefinjena nota maline i citrusna nota cine da uzivate u svakom tusiranju.



Ovo je divna varijanta za zimu jer ne isusuje kozu,a zahvaljujuci proteinima mleka je hrani i neguje.Dizajn pakovanja je caroban kao i uvek iz Balee.Cena je oko 119din.Vrlo povoljno i mirisno uzivanje.

Impala highlighter dostupan u vidu velike olovke na izvlacenje.Boja i sjaj su stvarno divni a cena je samo 399din.Kvalitet je divan.Ovome se nisam nadala.Vrlo pigmentovan.Jedini nedostatak je jer je na ozvlacenje ,vodite racuna da vam se ne odlomi.


















Golden Rose Matte Lipstick u olovci br.19 je neka tamno roza ka bordo nijansi.Mat zavrsnica u olovci zacfino nanosenje i jednostavno.Cena 199-249din zavisno od toga gde je kupite.







Za kraj jos nekoliko fotografija hajlajtera koji mi je trenutni favorit iz ovog haula.Pakovanje je super za putovanja jer staje i u mali neseser.

2 коментара:

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...