уторак, 26. септембар 2017.

Novi Avon care losion s ovsem i kamilicom

Nakon porodicne kupke sa ovsem i kamilicom pojavio je jos jedan novitet,losion sa ovsem i kamilicom namenjen nezi cele porodice.

Blag,neznog mirisa a istovremeno pruza dobru hidrataciji i vlaznost.Hrani kozu i pruza dobar ugodjaj,miris tek.Ako ga niste probale,odmah ga isprobajte.Koristim ga posle tusiranja,kada mi koza bude suva od tople vode.Vrlo je kremast,nemasan drugaciji od ostalih.Ima umirujuca svojsva zbog kamilice,pogodan i za osetljivu kozu i kozu sklonu iritaciji i crvenilu.Dolazi u pakovanju od 400ml.Promotivna cena je 249din,vrlo je povoljan.Mogu ga koristiti i deca s obzirom da je blag,ne stvara osecaj peckanja ukoliko prethodno izdepilirate noge.Mozete ga koristiti svaki dan.

Karakteristike proizvodjaca:
-pruza 24h hidrataciju
-vraca kozi vlaznost
-omeksava suvu kozu
-lagan,koza ga brzo upija

Slazem se sa svim.Stvarno je nezan i neodoljivo vas privlaci mirisom da se mackate non stop.Koza je svilenkasto nezna.Iz ove kolekcije mozete probati i kremu za lice koja je takodje savrsena....Nadam se da vam se dopada post...Uskoro vas ocekuju vise postova o sminkanju.Pozdrav 😘😘😘 Pisite komentare i utiske.

Нема коментара:

Постави коментар

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...