четвртак, 28. јун 2018.

Farmasi Naturelle losion sa aloe verom i morskim mineralima

Svi imamo nesto sto nas podseca na more bilo da je to neki suvenir,parfem,nakit ili garderoba.Mnoge kompanije lansiraju kupke i losione inspirisane egzoticnim krajevima,poput Karibskih ostrva,Havaja,Bornea,itd...Neobicno voce neodoljivog ukusa ali i mnogobrojno cvece i drvece vecita su inspiracija.Neki od njih su sastojci u najluksuznijim parfemima,kupkama i losionima..

Farmasi losion sa morskim mineralima i aloe verom je prava letnja poslastica.Pocevsi od preslatkog plavog pakovanja pa do mirisa,a onda i neodoljivo kremaste teksture cini savrseni losion za leto.
Dolazi u boci od 300ml sa dozerom pa se lako nanosi na ruke ili telo.Koza ga brzo upija i ostavlja nezan neodoljiv miris lep kao suncane plaze Waikiki plaze na Havajima.Miris me asocira na more i tople letnje dane. Jedinstven i neponovljiv ali zaista.


Aloe vera hidrira,umiruje i pruza vlaznost kozi a morski minerali dodatno neguju.Vitaminski koktel sa cinkom,magnezijom i kalcijumom dodatno pruza negu vasoj kozi.Ovo je jedan od omiljenih letnjih proizvoda.

Koristim ga za razne namene.Karakteristike ***
- za ruke,lice i telo,jer je blag i nezan
-lepo hidrira i ne iritira kozu
-ublazava crvenilo i hrani kozu
-pruza vlaznost i elasticnost kozi
-moze se koristiti za efikasno skidanje sminke jer ne ostavlja crvenilo
-licu daje svez izgled i pruza mekocu
.Preporuka 10***/10

Нема коментара:

Постави коментар

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...