уторак, 23. јануар 2018.

Omiljeni proizvodi u prethodnom mesecu

Volim da probam nove stvari a kada se odusevim nekim,kvalitetnim obavezno ga opet kupim.Ovo ce biti poduzi post ali trudicu se da ne duzim mnogo.

Bioten Skin Moisture sredstvo za ciscenje i skidanje sminke.Toliko nezno a toliko efikasno.Miris je nezan izmedju kruske i dinje.Gelaste teksture.

Nanosi se na tufer i neznim kruznim pokretima se skida sminka i cisti lice.Formula je na bazi prirodnih sastojaka,sto se i oseti na kozi.Ona bude osvezena i nahranjena vitaminima.Predobar proizvod.Konacno sam nasla onaj proizvod koji mi ne iritira kozu oko ociju i ne izaziva iritaciju.
 Luxe 2u1 cashmere complexion.Savrsena baza za sminku i puder u jednom proizvodu.Matira i super prekriva nedostatke.Super je za podocnjake i crvenilo oko brade i nosa.Koza je barsunasto nezna poput kasmira.Super novitet iz Avona.Obavezno probati !


 Avon lak u sivoj nijansi sa kristalizovanim cesticama koji je super sik,dugotrajan i izgleda glamurozno na noktima.Imam ga u cak tri nijanse i sve su predobre.
Dove losion sa jasminom i vitaminom E.Super nezan miris i hidratacija.Ja ceo brend obozavam a losioni su mi predobri.Ovaj je super gust,koza bude vrlo mekana i negovana.Cak i sutradan.Predobar je.Za sve ljubitelje jasmina i neznih a zenstvenih mirisa.

Avon Care gentle moisture porodicna kupka.Toliko kremasta i prijatna na kozi.Negujuca svojstva kamilice i ovsa su dobra za osetljivi tip koze kakav je moj.Ne izbija me crvenilo niti mi se susi koza.Bude mekana kao da sam je mazala losionom.

4 коментара:

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...