понедељак, 18. септембар 2017.

Glamourous Shine ruz Farmasi

U susret novim modnim trendovima ,sminki sa metalik odsjajima,hajlajterima,bronzerima na red su dosli karminiJa iskreno obozavam nijanse mesa i rozikaste nijanse mat ruzeva,ali ovaj put sam izabrala ruz sa braonkastozlatnim odsjajem.U pitanju je Farmasi Latte Glamourous Shine ruz za usne,vrlo prijatan za usne,sa dugotrajnom formulom i negujucim svojstima za usne.Posto je u pitanju tamnija nijansa,idealna je za vecernje izlaske.
Karmin dolazi u crnoj kutijici i zlatnom pakovanju sto dodatno istice luksuzni dizajn proizvoda


.Isprobala sam dosta Farmasi karmina a ova nijansa je posebno odusevljenje.Jedini nedostatak je sto nema neki posebni miris,obozavam karmine koji lepo mirisu.


Idealan je za kombinacije sa zlatnim i crnim odevnim predmetima,jer dodatno naglasava vas izgled.Boja je kao iz kataloga,sto je super jer ne volim kad porucim jednu nijansu a stigne drugu.Ono sto cu naredno poruciti svakako su Farmasi mar ruzevi,koji su sve popularniji.Kod ovog sjajnog ruza je posebno istaknuti dugotrajnost jer nije mat karmin,jos jedna u nizu prednosti.Definitivno cu poruciti opet.

Нема коментара:

Постави коментар

Luksuzna nega iz Balee

Avon Attraction parfem edp 50ml

Ja sam ljubitelj kvalitetnih parfema,postojanih i pristupacnih cena.Volim da probam razne mirisne note ali posebno volim vocno-cvetnu kateg...